PMS Oliebollenactie 2018

Het einde van het jaar is in zicht, oftewel tijd voor oliebollen! Bij de Prins Mauritsschool te Rijswijk kun je in de laatste week vóór de kerstvakantie een voucher kopen om 10 van Rijswijks meest overheerlijke oliebollen te bemachtigen bij Bakkerij Bosman in Oud Rijswijk. Deze actie is ten behoeve van het nieuwe schoolplein dat gerealiseerd zal worden in de zomer van 2019. 

De PMS oliebollenvouchers bedragen € 15,- en zijn geldig tot vrijdag 28 december 2018. De vouchers zijn te verkrijgen bij de PMS in de ochtend van 08.15 tot 09.00 uur in de gang van de school.

Huidige stand

Na twee dagen van succes kan er met zekerheid verondersteld worden dat er al meer dan 60 vouchers verkocht zijn, een geweldige prestatie. Zo halen we al meer dan € 1000,- voor nieuwe schoolplein van de PMS. Met nog drie verkoopdagen in zicht, kan dit alleen maar een groter succes worden!

Verdubbelaar

Van de € 15,- die besteed wordt aan de voucher, zal er € 10,- direct geïnvesteerd worden in het nieuwe schoolplein. De € 10,- bestaat uit € 5,- die u aan de Vrienden van de PMS sponsort. Bakkerij Bosman zal deze € 5,- verdubbelen, waar wij, namens de PMS, hun enorm dankbaar voor zijn.

Donaties zijn altijd welkom en kan altijd via deze link!

23.648 gedachten over “PMS Oliebollenactie 2018”