Knallend met oliebollen naar 2019!

De oliebollenactie van de Prins Mauritsschool (PMS) is een daverend succes. Er zijn meer dan 140 vouchers verkocht, dat is omgerekend goed voor € 2.010,-. Dit geweldige bedrag zal geïnvesteerd worden in het nieuwe schoolplein dat in de zomer van 2019 gerealiseerd zal worden. 

Scootershop de Vroome kocht ook een voucher

De commissie van de PMS die zich richt op het nieuwe schoolplein heeft deze oliebollenactie mede mogelijk gemaakt in samenwerking met bakkerij Bosman. Bij Bosman kunnen de vouchers tot 28 december 2018 worden ingeleverd om Rijswijks beste oliebollen te bemachtigen.

Rijswijkse support

Niet alleen ouders van kinderen kochten de vouchers, ook kwam er support vanuit diverse zaken uit oud Rijswijk waaronder: Scootershop de Vroome, dierenzaak Ara en Dekkers Slaapcomfort. De PMS commissie is hier uiteraard enorm dankbaar voor.

Nog eventjes …

2019 staat voor de deur en dat wordt hét jaar waarin de PMS een nieuw schoolplein krijgt! We zijn goed aan de weg aan het timmeren en de realisatie komt steeds dichterbij. De tijd en moeite die iedereen heeft geleverd zal worden uitbetaald. De commissie van het nieuwe schoolplein wenst iedereen een fijne kerst en een voorspoedig 2019!

Dekkers slaapcomfort support het nieuwe schoolplein

 

 

 

20.740 gedachten over “Knallend met oliebollen naar 2019!”