Blog

PMS start 2019 met supersubsidie

2019 is nog maar net begonnen en het eerste succes voor de Prins Mauritsschool is een feit. Voor de transformatie van het schoolplein is de eerste grote subsidie van €24.000,- binnengehaald.

Dit geweldige bedrag is te danken is te danken Stichting 3SO (Samen Sterk voor Onderwijs). De commissie van de PMS voor het nieuwe schoolplein is hier enorm dankbaar voor en hoopt op meer successen dit schooljaar!  “PMS start 2019 met supersubsidie” verder lezen

Knallend met oliebollen naar 2019!

De oliebollenactie van de Prins Mauritsschool (PMS) is een daverend succes. Er zijn meer dan 140 vouchers verkocht, dat is omgerekend goed voor € 2.010,-. Dit geweldige bedrag zal geïnvesteerd worden in het nieuwe schoolplein dat in de zomer van 2019 gerealiseerd zal worden. 

Scootershop de Vroome kocht ook een voucher

De commissie van de PMS die zich richt op het nieuwe schoolplein heeft deze oliebollenactie mede mogelijk gemaakt in samenwerking met bakkerij Bosman. Bij Bosman kunnen de vouchers tot 28 december 2018 worden ingeleverd om Rijswijks beste oliebollen te bemachtigen. “Knallend met oliebollen naar 2019!” verder lezen

PMS Oliebollenactie 2018

Het einde van het jaar is in zicht, oftewel tijd voor oliebollen! Bij de Prins Mauritsschool te Rijswijk kun je in de laatste week vóór de kerstvakantie een voucher kopen om 10 van Rijswijks meest overheerlijke oliebollen te bemachtigen bij Bakkerij Bosman in Oud Rijswijk. Deze actie is ten behoeve van het nieuwe schoolplein dat gerealiseerd zal worden in de zomer van 2019.  “PMS Oliebollenactie 2018” verder lezen

Crowdfundingsactie: verdubbel het doelbedrag!

Nieuw schoolplein PMS
Schetsen nieuw schoolplein PMS

Crowdfundingsactie tot 1 november 2018
Als het ons lukt om voor 1 november 2018 het doelbedrag van € 2.500,- op te halen, dan verdubbelt de Provincie Zuid-Holland dit bedrag naar € 5.000,-. Daar gaan we natuurlijk voor!

Eind september start middels een crowdfundingsactie de tweede financieringsronde, waarbij de de kinderen ook aan de slag kunnen. Zij mogen begin oktober bloembollen verkopen in hun omgeving, waarvan de opbrengsten naar het nieuwe schoolplein gaan.  “Crowdfundingsactie: verdubbel het doelbedrag!” verder lezen

Groot Rijswijk, groot nieuws!


De krant ‘Groot Rijswijk’ was erbij op het zomerfeest van de PMS, tijdens de eerste wervingscampagne voor het nieuwe schoolplein!

“Het schoolplein van de Prins Mauritsschool moet een uitdagend terrein worden met onder andere een voetbalveldje zandpark, een waterbaan en een heuse chillhoek. Omdat de gemeente voor deze buurtfaciliteit met subsidie niet over de brug komt zijn de leerkrachten Gertie, Milou en Sandra een crowdfunding actie begonnen. Tal van acties moeten geld in het laadje brengen.”

Lees verder:
https://www.grootrijswijk.nl/nieuws/financieel/439905/de-pms-gaat-voor-buurtspeelplaats-

Een nieuw schoolplein, helpt u mee?

Nieuw schoolplein PMS
Schets van het nieuwe schoolplein op de PMS

Een nieuw schoolplein, helpt u mee?

De PMS krijgt een nieuw schoolplein met meer aandacht voor natuur, ruimte voor spel en sport en uitdagingen voor alle leeftijden. Zo komt er bijvoorbeeld een echt voetbalveldje, een zandpark, een waterbaan en een chillhoek. Er is inmiddels een speciale schoolpleincommissie opgetuigd die in twee rondes het geld daarvoor bijeen wil krijgen via fondsen, subsidies. En via u.

* Iedereen kan een steentje bijdragen in de vorm van een kleiner bedrag.

Vanaf € 25,- kunt u het nieuwe plein van uw kind(eren) sponsoren.

* Heeft u enthousiaste kinderen die zelf ideeën hebben om geld op te halen zoals bijvoorbeeld koekjes bakken? Te gek!

Hierover krijgt u aankomende week een brief met suggesties en bestaande initiatieven voor de kinderen om bij aan te sluiten. Alle bijdragen zijn welkom.

* Kunt u de PMS vanuit uw bedrijf ondersteunen?

Doneer een sponsorbijdrage vanaf 100,-. Vanaf een sponsorbedrag van 250,- komt uw (bedrijfs)naam op een zichtbare plek in school!


Nieuw schoolplein PMSNieuw schoolplein op de PMS

Schetsen van het nieuwe schoolplein op de PMS